vrijdag 12 oktober 2007

POETRY KESSEL-LO PRAKTISCH

Stuur uw bijdragen met een forward naar dv@vilt.net
  1. POETRY KESSEL-LO POEZIE is een blog bestaande uit bijdragen van allerlei aard door verschillende auteurs. Tekstueel maar ook grafisch, visueel, programmatorisch, in video of animatie, zolang de aangeboden code maar getuigd van poëtische arbeid.


  2. Iedereen kan bijdragen aanleveren door deze te versturen naar het mailadres vilt[punt]kessello@blogger[punt]com (met een forward naar mij op dv@vilt.net zodat ik zeker weet van wie het komt – eventuele malheuren kan rechtzetten) ( ik zet dat mailadres d'r hier zo op omdat anders de spambots ermede gaan lopen en het hier binnen de kortste keren vol met ads voor thaisex enzo staat, ok da's ook interessant, ik krijg dat op dv@vilt.net al bij bakken binnen, hier is dat minder de bedoeling)


  3. Alle bijdragen verschijnen onmiddellijk zoals ze naar vilt[punt]kessello@blogger[punt]com zijn verstuurd.


  4. De redactie houdt zich het voorrecht toe inzendingen weerom te verwijderen / de vormgeving lichtjes aan te passen ( het fameuze “wassen” van de code)


En vervolgens?

  • Iedereen die 3 x een wasbeurt met een inzending heeft overleefd, mag erbij als mede-auteur van POETRY KESSEL-LO POEZIE en blijft voortaan gespaard van wegwassing. Invitées kunnen natuurlijk ook het hun aangeboden zitje weigeren / de kans aan anderen laten.

  • Eens er 16 auteurs zijn overleggen we onderling hoe het verder moet. Alleszins blijft de structuur open en inzendingen van wie dan ook zijn altijd welkom.


  • Op het einde van een werkjaar volgen er gedrukte/materiële uitgaven van (een selectie uit) de bloginhoud. Afhankelijk van onze financiële middelen bekijken we of daar voor de bijdragers iets uit de rijke hemel vallen kan.
    Als er al iets te rapen valt, zal het voor iedereen zijn, in de mate dat hij/zij bijgedragen heeft aan het project.
  • We gaan alleszins proberen op termijn om van het statuut van auteur hier ( de "made mails") een lonende functie te maken, zodat ze niet enkel op louter eerbaarheid nastreefbaar wordt. Bien sur, pourquoi pas. Etcetera.

Geen opmerkingen: