woensdag 31 oktober 2007

Intermezzo / Interruptie / Incubatie

Bloedgroep: Binnen een als haarvat functionerende invoegstrook aan het verloop van de périphérique vloeit elke bacterie zijn eigen weg, niet volgens het fileritsen van de forens, maar als het verteren van de nieuwswaarde, een proces dat vaak vaak verkeerdelijk wordt aangezien voor kijkgedrag. Het virus duikt altijd totaal onverwacht op, aangezien het nooit verwacht kán worden of zou kunnen worden.

Monster: Je rijdt in de file, van dag tot dag, je geniet van de ogenblikken dat je je minnaar kunt bellen, iets wat steeds lastiger wordt in het forensenbestaan, je dochters, je schrijfcursus. En dan ineens wordt de dagelijkse sleur doorbroken door een klapband, je hobbelt aan de kant, weet niet wat te doen. Je bent tenslotte maar een eenvoudige virus uit suburbia.

Goed snik: Alle kippen die net nog rustig zaten te broeden beginnen plots luidkeels te kakelen. De interferentie is oorverdovend, de godgeklaagde interruptie van het broedprogramma verwekt een schier eindeloos geketend kleurrijk bloggekwek. Hoe kun je zo een fatsoenlijk virus verspreiden?


(voor DV, uiteraard)

Geen opmerkingen: